Because we care we unite and share

Passed projects


 

De Stichting heeft voldoende geld ingezameld om de hygienische faciliteiten van een weeshuis op te knappen en een aparte wc – douche gelegenheid bij te bouwen voor meisjes. De omstandigheden zijn erg slecht en verschaffen weinig privacy.

Ook wordt er een reparatie gedaan aan de trap in ditzelfde kindertehuis.

Generator

Er is slechts beperkt elektriciteit voorhanden in de hoofdstad Kathmandu – soms maar 4 uur per nacht en om die reden worden er kaarsen gebruikt op de trappen en andere ruimtes. Dit kan gevaar opleveren op een plek waar zoveel kinderen bij elkaar zijn zoals bij scholen of een hostel.  Dit gevaar was dagelijkse realiteit bij een kindertehuis waar onze vrijwilligers een bezoek aan hadden gebracht.  Met behulp van donaties van vrienden van de stichting en onze sponsors waren wij in staat om een generator te kopen voor dit kindertehuis.

Daarnaast verschaft de generator ook de mogelijkheid voor de kinderen om in de avonduren nog huiswerk te maken.

              

Winterjassen

Tijdens hetzelfde bezoek in Nepal werden er ook zo’n 55 winterjassen aangeschaft voor de kinderen  van een ander tehuis. De kinderen waren erg blij met deze jassen omdat het erg koud kan worden gedurende de wintermaanden in Nepal.